Blijdorp Festival; Nieuw festival direct naast Diergaarde Blijdorp. Op zaterdag 16 augustus vind de allereerste editie van Blijdorp Festival plaats in het Roel Langerakpark, een verborgen groene plek in het centrum van Rotterdam.

Blijdorp Festival is een nieuw festival vol vernieuwende elektronische muziek en bijzondere acts. Het programma van het festival is van hoge kwaliteit maar de sfeer blijft speels. Het doel is de komende jaren organisch te groeien en daarom is de aftrap in augustus intiem, er worden 1500 feestgangers toegelaten.

Op het programma staat onder andere de indrukwekkende live act van het Duitse duo Kollektive Turmstrasse, de Britse Dj’s Mosca en Tim Green en meer nationaal en internationaal talent als Young Marco, Joyce Muniz en San Soda. Verschillende lokale helden zoals Jeff Solo, Jamie Lie A Kwie, Triphouse Rwina System, Bluntspeakers, Club Von Westen, Jon Bovi, Rough & Maximoes, Hollywood & Vine, Cool Harbour, Job Smit & Marc Nolte en Nino&Frankie maken de line up compleet.

timetable+achtergrond

Verwacht naast uptempo elektronische muziek ook ander cultureel aanbod, zo verzorgt gallery AAAFRESH123 samen met Jules Deelder een speciaal optreden op een hele intieme stage en zal het synth / pop duo Tears&Marble live performen.

Verantwoordelijk voor het festival is het Rotterdamse dj duo / organisatie Nino&Frankie, bekend van concepten als CONTRA, Noah, Floating Festival, Preach en De Lobby. Nino&Frankie streven naar sociaal verantwoorde groei van cultuur in Rotterdam en hopen zoveel mogelijk mensen bij evenementen als deze te kunnen betrekken.

Kaartjes voor Blijdorp Festival zijn nu te koop vanaf 22,50 via www.blijdorpfestival.nl Let op! Er zijn in totaal slechts 1500 kaarten te koop voor deze eerste editie dus beslis om tijd om teleurstelling te voorkomen.

Facebook event: http://tinyurl.com/blijdorpfestival

Date: Zaterdag 16-08-2014
Time: 12.30 – 23.00

logo2