Vrijdag 17 mei viert Brillemans een feestje! Zo’n 10 jaar geleden startte Jerom van Es in de Lusthofstraat. Toevalligerwijs reed hij toentertijd door Kralingen, een plezierritje in de MG van zijn broer, en zag op de hoek van de Lusthofstraat en Vredehofstraat een mooie winkelruimte leegstaan. Bingo! Mooie winkel of niet, er moest hard aan getrokken worden om er iets van te maken waar hij zijn vak kon uitoefenen en klanten kon ontvangen. Jerom van Es: een man van weinig woorden maar veel daden. Dus dat lukte, in no-time. Momenteel zijn vier mensen werkzaam in de winkel.

State of the art
De tijd staat niet stil, dus Jerom ook niet. Niet zo lang geleden werd er een nieuwe aanmeetruimte ingericht, met nieuwe, ‘state of the art’ apparatuur. Ook worden er nog steeds diverse aanpassingen in het interieur aangebracht. ‘Tussen de bedrijven door’. Daar merken de klanten niks van.

Feestaanbiedingen
Gedurende de weken voorafgaand aan 17 mei en en enige tijd daarna kan geprofiteerd worden van diverse feestaanbiedingen. Kom vooral langs! Kijk op Facebook en Instagram.

Lusthofstraat 29-b 3062 WB Rotterdam
tel: 010 – 414 1722
www.brillemans.nl

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.