Al twaalf jaar hèt meezingspektakel van Operadagen Rotterdam. Kom kijken, luisteren en zingen en vergeet je kleed en picknickmandje niet!

ZONDAG 26 MEI

VAN SMARTLAP TOT OPERA

Koeweide, Kralingen/Crooswijk

GROOT MEEZINGSPEKTAKEL OP DE KOEWEIDE

Op de slotdag van Operadagen Rotterdam vindt voor de twaalfde keer een geliefde traditie plaats: het openluchtmeezingconcert Van Smartlap tot Opera. Rotterdamse (amateur) koren en zangers komen bij elkaar op de Koeweide, op de grens van de wijken Kralingen en Crooswijk. Van Smartlap tot Opera is een feest van herkenning. Via de Triomfmars uit Aïda naar een Queen Medley, van Bloed, zweet en tranen tot Het Slavenkoor uit Nabucco. Ook andere opera- en smartlapkrakers komen voorbij. Kom kijken, luisteren en vooral meezingen, en vergeet ook je picknickkleedje niet!

muziek: Orkestvereniging Wilton o.l.v. Jean Grüter, De Hoekse Tranentrekkers, De Plengers o.l.v. Paula van Wanrooij, Het Rotterdams Operakoor, JaJa-Opera, sopraan: Florien Hilgenkamp, bariton: Ago Verdonschot, accordeon: Anny van Wanrooy, Paula van Wanrooy, presentatie: Dave van der Wal

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam, Stichting Bevordering van Volkskracht en Gebiedscommissie Kralingen Crooswijk.

Van Smartlap tot Opera is onderdeel van Operadagen Rotterdam

Inloop vanaf 14.00 uur Programma van 15.00 – 17.00 uur

Gratis toegankelijk Goed bereikbaar met Tram 7

operadagenrotterdam.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.