Het programma voor het 72ste CHIO Rotterdam is zo goed als rond. Natuurlijk beloven toprubrieken zoals de landenwedstrijden springen en dressuur en de Longines Grand Prix weer voor een topdeelnemersveld te zorgen. Zeker nu het CHIO Rotterdam voor veel ruiters en chef d’equipes een van de laatste observatiemomenten voor de Olympische Spelen in Tokio is. De strijd om teamplaatsen is dan nog volop in gang.

Inmiddels is bekend welke landen in Rotterdam deelnemen aan de Longines FEI Nations Cup of the Netherlands. Dat zijn de allerbeste spring equipes van de wereld en voor de eerste keer in Rotterdam, het Japanse team.

Vorig jaar was er vanwege de EK’s geen CHIO Zuid-Holland Cup dressuur, maar dit jaar is de strijd tussen onze regionale toppers weer terug in het Kralingse Bos. Met zoals gebruikelijk de voorronde tijdens het Pinksterweekend.

Ook voor de kids wordt het weer een echt CHIO Rotterdam, compleet met kinderochtend, Indofin kinderdorp en zelfs een hele nieuwe mascotte!
Het Stroodorp met horecavoorzieningen en stands is weer terug op z’n vertrouwde plek, dat is ook na afloop van het sportieve programma garantie voor gezelligheid en mooie ontmoetingen.

Nog 139 dagen! Wij hebben er zin in, jij ook?


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.