Zaterdag 14 DECEMBER 2019 IS HET WEER ZOVER: CHRISTMAS IN KRALINGEN! CHRISTMAS IN KRALINGEN IS EEN KERSTEVENEMENT, GEORGANISEERD OM DE BEWONERS VAN KRALINGEN EEN LEUKE DAG TE BEZORGEN.

Het grasveld op de hoek van de Robert Baeldestraat zal dit jaar wederom worden omgetoverd tot een feestterrein waar een hoop te beleven valt voor zowel jong als oud. Zo is er de mogelijkheid om kerstballen te versieren, leuke spelletjes te spelen en prinses Elsa te ontmoeten. Uiteraard zal ook de Kerstman aanwezig zijn waar een ieder mee op de foto kan. Tijdens Christmas in Kralingen kunt u genieten van poffertjes, warme chocomel, glühwein en andere lekkernijen. Dit allemaal onder het genot van heerlijke kerstnummers.

Christmas in Kralingen 2017 | Hoge resolutie foto’s hier

 

Net als voorgaande jaren wordt Christmas in Kralingen georganiseerd door Stichting BeSt. Stichting BeSt is een samenwerking van het Rotterdamsch Studenten Corps (RSC) en de Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging (RVSV). Het doel van Stichting BeSt is het leveren van een maatschappelijke meerwaarde voor de stad Rotterdam. Met de organisatie van dit evenement hopen wij een ieder een leuke dag te bezorgen. Het kerstfeest zal om 12.00 van start gaan en de toegang is helemaal gratis.

TOT DAN!


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.