Vier de zomer en kom op zondag 15 juli genieten van de prachtige muziek en zang van het Alma Trio in de Botanische Tuin Kralingen. Natalie, Joy en Svetlana traden al eerder met groot succes op in de tuin. Het programma belooft weer veel sfeer. U komt toch ook?

In het concert brengt het Alma Trio diverse liederen uit hun uitgebreide repertoire: sacrale stukken van Händel, Brahms en Fauré; romantische muziek van Schumann en Mendelssohn; Tsjechische muziek van Dvorak; Russische muziek van Tsjaikovski en Rachmaninov en Spaanse muziek van Lorca en Granados. Het Alma Trio bestaat uit: Natalie Merfort – sopraan, Joy Andrea Emonds – alt en Svetlana Lohman – piano.

Volgens de musici is muziek een universele kracht, die dat wat woorden kunnen uitdrukken ver overstijgt. “Alma” betekent ziel. Het Alma Trio wil het publiek raken, ontroeren, troosten, “be-zielde” muziek maken en de luisteraar mee op reis nemen naar de essentie van ons zijn. “Drie muzikanten, die versmelten tot één klank, een stroom van muziek” U komt toch ook? Aanvang 15.00 uur, Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

De hoofdingang van de Botanische Tuin Kralingen vindt u aan de Kralingse Plaslaan 110 b. Gratis parkeren in het weekeinde.

Jaarprogramma Botanische Tuin Kralingen

  • 16 september herfstfeest
  • 6 en 7 oktober Kunstroute
  • 14 december Lichtjesavond Rondleidingen Frans Advocaat
  • 15 juli-Giftige kruiden • 5 augustus-Bomen
  • 19 augustus- Eetbare gewassen (vergeten groenten)
  • Eind september-Paddenstoelen in het Kralingse Bos

Zie ook www.botanischetuinkralingen.nl

(Ingezonden mededeling)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.