Expositie CurZus&Zo
De cursisten van de cursus Tekenen Schilderen, techniek van CurZus&Zo onder leiding van docent Norman James exposeren de komende vier weken met hun werk in Cursuscentrum CurZus&Zo in Rotterdam-Prins Alexander. Dit is de eerste keer dat er een expositie plaatsvindt in het cursuscentrum. Janny Nijstad, manager van CurZus&Zo, hoopt dat er nog vele exposities zullen volgen. Ze vindt het bijzonder leuk om een start te maken met een expositie van eigen cursisten, vooral omdat de kwaliteit van het werk bijzonder hoog is. Ze is trots op de cursisten en vakdocent maar vind het vooral ook belangrijk dat zij wekelijks in het cursuscentrum bezig zijn met iets waar ze hun passie in kunnen vinden. Vakdocent Norman James ziet zichzelf als de coach die het talent van de cursist helpt vorm te geven. Deze expositie laat zien dat hij daar bijzonder goed in slaagt.

Expositie CurZus&Zo

De expositie is de komende vier weken te bekijken in Cursuscentrum CurZus&Zo aan de Remmet van Milplaats 15, Rotterdam – Het Lage Land. CurZus&Zo is op werkdagen geopend van 09.00 tot 22.00 uur, op vrijdag tot 17.00 uur.

Concert CurZus&Zo
Op zondag 12 januari vond er een bruisend nieuwjaarsconcert plaats in Cursuscentrum CurZus&Zo aan de Remmet van Milplaats 15, Rotterdam- Lageland. 40 leerlingen van de gitaar -en pianolessen presenteerden hun kunsten aan vrienden, ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s.

Concert CurZus&Zo

Ongeveer 120 belangstellenden hebben genoten van het plezier en enthousiasme van de leerlingen en hun docenten. Weken van voorbereiding waren voorafgegaan aan dit hoogtepunt in het muzikale cursusjaar want iedereen wilde zo goed mogelijk presteren. Voorafgaand aan het concert werd er nog snel even een laatste oefening gedaan om te wennen aan de andere omgeving en op te warmen maar toen het publiek massaal binnenkwam was iedereen er klaar voor.

(ingezonden mededeling CurZus&Zo, www.curzusenzo.nl)