Nee, je hoeft niet naar een ver land, om na een barre tocht door het oerwoud bij dit idyllische plekje aan te landen. Nee, dit idyllische plekje is zelfs met de auto bereikbaar en op nog geen 5 minuten afstand van hartje Kralingen. Dit idyllische plekje is in het Kralingse Bos en het heet: Pannen koeken huis De Nachtegaal.

Kijk op de (land)kaart en u ziet meteen hoe uniek het Kralingse Bos ligt in één van de drukst bevolkte gebieden van Nederland. Er heerst een weldadige rust. Nu af en toe het voorjaarszonnetje door de kale bomen schemert, is het helemaal heerlijk om er te wandelen met hond of kind en vervolgens een lekkere pannenkoek te bestellen in De Nachtegaal.

Al vele jaren lang verandert er nauwelijks iets aan de plek en aan De Nachtegaal. Het pannenkoekenhuis is een laag gebouw, opgetrokken uit hout en het harmonieert volkomen met het groen van het bos.

Pannenkoekenhuis De Nachtegaal

De Nachtegaalbrigade vlnr Ferry Thera en Han

De Nachtegaalbrigade: vlnr.: Ferry, Thera en Han.

De keuze is reuze
Pannenkoeken met ananas, banaan, appel, rozijnen, ham, Grand Marnier, champignons, salami, warme kersen. Zelfs pannenkoeken met stoofvlees voor de hartige trek. En natuurlijk lekkere salades. De Nachtegaal is het hele jaar geopend tot 20.00 uur. Het is de ideale plek voor een receptie of een groot feest, want hier zijn geen buren die last kunnen hebben van uw feestgedruis.

Pannenkoekenhuis De Nachtegaal
Prinses Beatrixlaan 11
3062 CM Rotterdam
Tel. 010-4527361
www.pannenkoekenhuisdenachtegaal.nl

Facebook: facebook.com/pannenkoekenhuisdenachtegaal

 

STER CULINAIR


Zet uw restaurant of eetcafé ook op de culinaire kaart

Dat kan door mee te doen met de STER CULINAIR PAGINA of door uw advertorial te plaatsen in de krant en online. Stuur ons een mail voor meer informatie: info@stervankralingen.nl