Op zaterdag 23 april 2016 vindt de Nationale Open Golfdag plaats op Golfbaan Kralingen. Tijdens de Open Golfdag kan je op een leuke manier kennismaken met de golfsport. Op de golfbaan worden onder meer rondleidingen, clinics en een putting wedstrijd georganiseerd. Daarnaast verwelkomen leden en vrijwilligers jou van harte en kan je in het clubhuis terecht voor een hapje en een drankje.

Voor wie?
De Nationale Open Golfdag is voor iedereen! Heb je al eerder gegolfd, maar hier nooit een vervolg aan gegeven? Dan zijn de Open Golfdagen een perfect moment om weer eens vrijblijvend een balletje te slaan. Nog nooit een bal geslagen? Kom dan langs om te ervaren hoe leuk golf kan zijn.

Deelnemen aan de Open Golfdag kan alleen, maar het is natuurlijk veel leuker om ook je familie, vrienden en/of kennissen uit te nodigen.

Open Golfdag kralingen

Programma
Tussen 13.30 en 17.30 uur ben je welkom op Openbare Golfbaan Kralingen.  Er zijn diverse activiteiten op de Putting Green, Driving Range en men kan op hole 1 & 9 ondervinden hoe fantastisch het is om echt te golfen. Natuurlijk in het bijzonder op Golfbaan Kralingen.  Ga naar www.golfbaankralingen.nl  voor meer informatie.

Facebook: facebook.com/Golfbaan-Kralingen

Wij zien je graag op zaterdag 23 april tijdens de Nationale Open Golfdag 2016 op de Openbare Golfbaan Kralingen!

Open Dag 2016 Open Dag txt