ZATERDAG 29 OKTOBER 2022

Urban sport, een kleedjesmarkt, fantastische muziek, eigenzinnig circustheater, singer-songwriters, urban soul, tegendraadse jazz, Hollandse krakers, reggae muziek, circusworkshops, eten en drinken, kinderkunst …, je komt het allemaal tegen bij Crooswijk op Stelten, op de laatste zaterdag van oktober op het Schuttersveld. Op 29 oktober, van ’s morgens 9.00 tot ’s avonds 21.00 uur buitelen de activiteiten over elkaar heen. Het belooft een hele mooie dag te worden met een programmering voor jong en oud.

Zet de datum vast in je agenda. Meer info volgt op facebook Crooswijk op stelten en op www.volkstheater.nl (ingezonden door Jan Meijer – Rotterdams Volkstheater)

Concrete Lions Basketbal Community

Van brassband tot afterparty
Om 10.00 uur in de ochtend komt een Brassband over de Crooswijkseweg naar het Schuttersveld. In de speeltuin is een heleboel te doen, maar ook op het hele terrein van het Schuttersveld! Sport, Crooswijk got Talent en de kleedjesmarkt, de vrije bingo voor jong en oud, de sport op de velden, zoals basketbal, voetbal, free running en een groot podium met vele artiesten. Om 22.00 uur de Afterparty op het speeltuinterrein tot 24.00 uur. Ook zijn er grote luchtkussens waar iedereen mee kan doen. En er rijdt een treintje waarmee de oudjes in de wijk worden opgehaald en teruggebracht.

(ingezonden door echte Crooswijker Willem van Bracht – voorzitter Speeltuin Vereniging Crooswijk)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.