CROOSWIJK BARST VAN HET TALENT

Heb jij een tof idee voor Crooswijk? Laat jezelf zien en leg contact met andere talenten uit de buurt. Dus ben je goed in kickboksen of kebab maken, ballet of beatboxen, schilderen, schermen of iets anders: schrijf je in en doe mee. Dan kijken we hoe we elkaar verder kunnen helpen. We hebben een podium mét publiek voor je op vrijdagavond 17 maart in de boksschool Van ’t Hof. Met een speciaal optreden van Ammar, bekend van ‘Turk uit de Kroeg’ en ‘Terug naar Vroeger’.

Talent laat je zien
Crooswijk is een plek waar creatief talent geboren wordt. Dit is de geboorteplaats van talloze bekende talenten: dansers, voetballers, boksers, zangers, muzikanten en acteurs. Ben jij het volgende grote Crooswijkse talent? Doe mee, schrijf je in en ontmoet ander talent uit de wijk. En maak kans op de gouden Crooswijk-kiem award of een toffe hoodie. Geen zin om het podium op te gaan? Kom dan gewoon langs voor een praatje in de boksschool of om nieuwe gezichten te ontmoeten. Want Crooswijk is beretrots op wat er hier in de buurt gebeurt. Het wordt dus een leuke ontspannen avond waarbij iedere Crooswijker langs kan komen. En waar jij vooral kunt laten zien wat je leuk vindt om te doen.

Programma
Met jouw bijdrage stellen we een afwisselend programma samen. We hebben geen jury en geen winnaars, want iedereen die meedoet wint. Inzenden kan in verschillende rubrieken, zoals sport, theater, muziek, koken en multimedia. Iedereen krijgt een paar minuten een open podium om iedereen versteld te laten staan.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.