Fado in the City

De succesvolle concertserie ‘Meet the Artist’ georganiseerd door saxofonist Henk van Twillert in samenwerking met Stichting MUZIKC ( www.prorege.hoflaankerk.nl) krijgt op vrijdagavond 22 februari een speciaal vervolg met een Fado-recital van de Portugees/ Nederlandse zangeres Daisy Correia, samen met Tjako van Schie aan de piano. Het Fado-concert zal plaatsvinden in Centrum Pro Rege aan de Oudedijk in Kralingen.

Voor het concert ‘Fado in the City’ heeft Henk van Twillert (saxofoons) samen met Daisy Correia en Tjako van Schie een programma samengesteld met o.a. prachtige fado’s van Amalia Rodriguez en liederen van Zeca Afonso.

Lot
Daisy Correia is een jonge zangeres met een Portugese moeder en een Nederlandse vader. Dat bepaalde al op jonge leeftijd haar lot. Zij leerde al vroeg haar zangtalent te gebruiken met gebruik van de prachtige, nostalgische verhalen van haar moeder. In 2009 maakte zij haar debuut met de CD ‘Este Meu Fado’.

Koffie met gebak
Bij aanvang van het concert worden de bezoekers onthaald op koffie met gebak. Na afloop is er een goed glas wijn, soms een voorwaarde voor een mooi gesprek!

In de concertserie ‘Meet the artist’, Fado in the City: op vrijdag 22 februari, aanvang 20.00 uur in Centrum Pro Rege, Oudedijk 113, Rotterdam (Kralingen).

Kaarten kosten 17,50 euro. Jongeren tot 16 jaar hebben gratis toegang. Kaarten aan de deur of kunnen worden besteld per e-mail: kaarten@muzikc.nl of per telefoon: 010-4527860.

Meet the artists: Daisy Correia en Tjako van Schie in Kralingen