Dance to the Beatz:  Brandnew  interactieve underground  HipHop dancebattle evenement op vrijdag 13 september in Waterfront Rotterdam. Bij de 1e editie van dit hiphop dance-evenement speelt het publiek een belangrijke rol bij deze spannende dancebattles. Dit evenement wordt gerealiseerd door Stratihop events met medewerking  van stichting Blaxparx, hiphopcentrum HipHopHuis,  dansscholen uit regio Zuid-Holland en diverse bekende freelance choreografen.

De choreografen met namen als o.a. Noah Campbell, Steven Lima, Bury Still en Elfie Martodirijo, Marco Obelixx Menezes  (België) zullen voor dit event de dansers klaar stomen en voorzien van stalen zenuwen om de streetcredit bij het publiek op te bouwen en de hoofdprijs van de battles binnen te slepen.

Zoals bij vele van deze allround hiphop dancebattles is er bij dit evenement geen vaste jury aanwezig dat meestal bestaat uit bekende namen van de hiphop dansscene.

Bij dit interactieve evenement zal het publiek zelf de winnende dansers uitkiezen d.m.v. luid gejuich dat gemeten zal worden in decibellen.

Ook op deze avond kan het dansende publiek aan  zijn trekken komen, geldprijzen, een gratis reading van Bep het medium en  tattoeage waardebonnen van Blue Hawaii Tattooshop  uit Rotterdam..  In de wacht slepen bij de zogeheten public crowdbattles. Deze crowdbattles worden gehouden  na de choreografen/skoolbattles.

De groeiende movement van de respectabele no-nonsense Krump choreograaf  Michael Zaalman (Ques) a.k.a Badguy 26 van de Gully District zal met zijn leerlingen een demonstratie vertonen en het publiek onderwijzen in de oorsprong van Krumping.

Kaipo Brewée (België) en Boyana Boyadzhieva (Bulgarije) zullen het publiek trakteren op een première van hun nieuw stuk choreografie met een combinatie van voornamelijk toprock, breakdance en hiphopfreestyle.

Stratihop_logo_complete_blackwhite_def-zw-rd-met-ph

Dance to Beatz is toegankelijk vanaf 16+
Friday the 13th September
21.30 uur tot 01.30 bij Waterfront Rotterdam.
Boompjeskade 15, 3011 XE.
Voorverkoop 5 euro.
Aan de deur: 7,50 euro.

Host Rudebeats (beatboxspecialist) en de internationaal bekende break dj DJ Cutnice zullen het publiek die avond verzorgen.
Music: old/newskool hiphop-dubstep-traphouse-breakbeat

Info over het evenement en kaartverkoop via Stratihop events op
https://www.facebook.com/StratihopEvents en https://www.yourticketprovider.nl/events/420-dance-to-the-beatz/
stratihopevents@gmail.com voor aanmelden van de battles.