In het programma ‘dansen in het park’ tijdens de 9de Rotterdamse Parkenmaand is komende zondag 21 mei de voorstelling MURIKAMIFICATION te zien. Vanaf 13.00 uur – vanaf parkcafé de Parqiet in het Park (bij de Euromast). Een van de hoogtepunten van de Parkenmaand in Rotterdam.

Een danstocht door het Park onder leiding van de dansers van ARCH8. MURIKAMIFICATION was reeds over de hele wereld te zien. In 2021 voor het eerst in een park, in het Rotterdamse park bij de Euromast. In 2021 programmeerde de Parkenmaand de voorstelling tussen de coronabeperkingen door. Van de vergunning mochten er niet meer dan 35 mensen mee (op afstand van elkaar). Zondag 21 mei doen we de danstocht opnieuw met meer toeschouwers of zijn het deelnemers (?) en we mogen ook dichter bij elkaar komen.

In Murikamification laat choreograaf Erik Kaiel zijn unieke stijl van performance in de publieke ruimte zien. Of het nou in de tram van Montreal is, in de bergen van Afrika, in de straten van Europa of Het Park bij de Euromast; zijn optredens laten het publiek werelds dromen op alledaagse plekken. Deze performance nodigt het publiek uit in een dagdroom die ontstaat voor hun ogen. Op een magische en surrealistische manier, geïnspireerd door de verhalen van Haruki Murakami, creëert Kaiel een absurdistische performance.

Tickets (gratis) via www.parkenmaand.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.