Kijk en luister naar de nieuwe generatie podiumbeesten De Doelen in handen van 600 Codarts-studenten muziek, dans en circus Zaterdag 27 april is de Doelen geheel in handen van 600 Codarts-studenten. Het resultaat? Een programma vol dans, muziektheater, jazz, klassieke muziek, wereldmuziek, popmuziek, circus, crossovers en educatie. Maak kennis met de podiumkunstenaars van de toekomst, in zijn gigantische verscheidenheid.

Met de Arcadis Zaal als een circuspaleis, een koor samengesteld uit zangers met 40 verschillende nationaliteiten, top danschoreografen Conny Jannsen (Conny Janssen Danst) en Ed Wubbe (Scapino Ballet Rotterdam) die studenten de sterren van de hemel laten dansen en Ilja Reijngoud en The Houdini’s die Codarts Big Band ontmoeten. Verder een veelkleurige optocht van jongleurs, dansers, strijkers, tangodansers, acrobaten en trompettisten die door het gebouw paraderen.

Samenwerking de Doelen & Codarts
The Big Day is de ultieme climax van een jarenlange, intensieve samenwerking tussen de Doelen en Codarts. Het laat zien waar kunstvakonderwijs voor staat en duidt het maatschappelijk belang ervan.

De Doelen, Rotterdam
zaterdag 27 april 2013, 12.00 – 02.00 uur, diverse zalen Kaarten prijs € 10,- (t/m 18 jaar gratis). Verkrijgbaar via 010 2171717 en www.dedoelen.nl.

The Big Day wordt mede mogelijk gemaakt door G.Ph. Verhagen-Stichting, Stichting Bevordering van Volkskracht, Stichting Swart-Van Essen, Stichting Verzameling van Wijngaarden-Boot, Van Cappellen Stichting, Van Ommeren – de Voogt Stichting, Stichting Vrienden van Codarts, Stichting Vrienden van Vijverberg, Stichting DOEN en NORMA fonds.

Poster_TheBigDay

Foto-TheBigDay