Cup n Crust in de Frits Ruysstraat is nog maar kort open en toch komen dagelijks steeds meer mensen nieuwsgierig naar binnen. Wat is het? Een lunchroom? Zine Zouggari is mede-eigenaar van Cup n Crust en hij zegt het zo: āCup n Crust is een eetlocatie die focust op specialty coffee en focaccia.ā De koffiebonen in Cup n Crust komen van de de Rotterdamse koffiebranderijen A.M.O.C. (A Matter Of Concrete) en Grounded Craft Coffee. In deze branderijen worden de koffiebonen op een lagere temperatuur gebrand. Dat heeft als gevolg dat de smaak meer tot zijn recht komt en de complexiteit niet verloren gaat.
Cup n Crust staat daarmee in verbinding. Het deegbolletje wordt met de vingertoppen plat gemaakt voordat het de broodoven ingaat. De afdrukken van de vingertoppen zijn nog goed te zien. Het resultaat is een heerlijk mals broodje met een soepele korst, inderdaad een ācrustā.
GROTE OPENING
De grote opening van Cup n Crust staat gepland voor medio oktober.
Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
recent commentaar