Foto: © David Rozing

De gemeente gaat de Goudsesingel veiliger maken. Vooral op de kruispunten met de Jonker Fransstraat en de Vondelweg gebeuren veel ongelukken. De werkzaamheden beginnen op maandag 15 april. 

Wat gaat er gebeuren? Op de kruispunten krijgen fietsers meer ruimte. En – waar dit kan – krijgt het afslaande autoverkeer niet meer gelijktijdig groen met fietsers die rechtdoor gaan. Dit moet de Goudsesingel al een stuk veiliger maken.

Maar, er gebeurt nog veel meer. Zo komen er nieuwe bomen op de zuidwestzijde van de Vondelweg. En de gemeente brengt op sommige plekken ook extra groenvakken aan.

Daarnaast wordt ook meteen de riolering op de noordzijde van de Goudsesingel en de westzijde van de Vondelweg vervangen.

De werkzaamheden beginnen maandag 15 april. En duren 9 maanden. Begin februari volgend jaar moet de klus erop zitten. Op rotterdamonderweg.nl/goudsesingel leest u dan alles over de omleidingen in deze periode.

Meer weten over wat er precies gaat gebeuren? Kijk dan op rotterdam.nl/goudsesingel. De gemeente organiseert daarnaast een inloopmoment op dinsdag 20 februari in de Crooswijkse wijkhub aan de Boezemstraat 187. U bent welkom tussen 16.00 en 20.00 uur.

Heeft u vragen? Mail dan naar verkeersveiligheid@rotterdam.nl.

(Persbericht wijkraad Kralingen – Crooswijk)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.