‘Gewoon een beetje strand in Crooswijk’

jul 25, 18 ‘Gewoon een beetje strand in Crooswijk’

Sietske Stolk, medewerker activiteiten en vrijwilligerscoördinator in Zorgcentrum Rubroek in Crooswijk tipte De Ster. “Al we niet naar het strand kunnen (rolstoelen in het zand is niks), dan halen we het strand naar ons toe’. En zo gebeurde het, op dinsdag 24 juli jl. ‘Gewoon een beetje strand’, aldus weer Sietske Stolk, aan de Crooswijksekade, compleet met parasols. De kinderbadjes zorgden voor verkoeling, zoals aan zee, als je op je blote voeten langs de waterlijn loopt.

Branding

Alleen het geluid van de branding ontbrak. Rubroek was veranderd in een strandpaviljoen, met terras. Dat het een mooie stranddag was spreekt vanzelf, want we zitten midden in een hittegolf, niet dan? Begeleiders Nabila en Angelique én huismeester Leen hadden het dagje aan het strand georganiseerd. Leen bleek ook nog goed te kunnen zingen. De komende dagen kunnen de bewoners van Rubroek zo vaak naar het strand als ze willen.

Meer foto’s hier

Meer foto’s hier


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *