Reggae Rotterdam

jul 25, 18 Reggae Rotterdam

Sterfotograaf Winish Chedi was erbij, afgelopen zondag 22 juli in het Kralingse Bos. De tweede editie van Reggae Rotterdam vond daar plaats. Vorig jaar was het Park bij de Euromast de locatie van dit muzikale evenement. Toen mankeerde er van alles aan maar de organisatoren hadden kennelijk daarvan geleerd. De verslaggever van de NRC loofde de optredens en de sfeer.

Ook de locatie, vlakbij het strandbad, viel bij hem in de smaak. Geen wonder, ’t is een mooie plek, aan de (westzijde van de) Kralingse Plas. De omwonenden moesten wel tot laat in de avond de reggae klanken verduren en konden ’s middags en ’s avonds hun auto’s niet kwijt in de buurt. Maar: grote evenementen horen bij een grote stad.

Meer foto’s hier

(c) Winish Chedi

Meer foto’s hier


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bijna 50 meldingen over geluidsoverlast Reggae Rotterdam - De Ster Online - […] Lees ook: desteronline.nl/reggae-rotterdam […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *