Bewoonster van De Esch Kora Hol zond De Ster weer een gedicht. Wij zijn er blij mee maar ook de medewerkers van PLUS De Esch. Het gedicht werd geprint en aan de glazen wand van de drankafdeling bevestigd.

De jongens en meisjes van supermarkt Plus

De jongens en meisjes van supermarkt Plus zetten iedere dag met z’n allen de schouders eronder / Dat is toch heel bijzonder /  Zij doen hun werk met veel plezier en creëren daarmee een gezellige sfeer / Iedereen kent de uitdrukking: De klant is koning /  Een tevreden klant is voor hen dan ook de beloning.

Iedere dag opnieuw wordt ervoor gezorgd de winkel te voorzien van verse waren /  Het brood gesneden, de kleine broodjes gebakken, het fruit en de groente gesorteerd en overal gevulde vakken.

Natuurlijk gaat er wel eens iets mis en is een klant niet tevreden / Zijn  de rijen bij de kassa te lang / Is de korting van een product niet in de computer aangegeven, of heeft iemand geen actiezegels gekregen.

De medewerkers van Plus lossen het op / Ze blijven vriendelijk en geduldig, want de klant is koning / Voor hen is een tevreden klant de beloning.

Wat zouden wij zonder de jongens en meisjes van supermarkt Plus moeten beginnen!


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.