Dat ‘De Kralingse Wijnspecialist’ niet alleen bekend is in Kralingen bewijst hier de voorpagina van een toonaangevende Franse krant.

Indien u bij één van de restaurants op deze pagina gaat eten en de bon hiervan opstuurt naar De Ster, maakt u kans om een doos verrukkelijke wijn te winnen. Al meer dan 20 jaar wordt deze wijn u gratis aangeboden
door DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST op de Lusthofstraat. De hoogste tijd om deze wijnhandel eens in het zonnetje te zetten.

DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST is niet zomaar een wijnwinkel. Winkelier Niek Elshof is een absolute grootheid in wijnkennis en hij organiseert regelmatig wijnproeverijen. Gegarandeerd dat u na afloop beter kunt proeven! Niek Elshof gaat vaak zelf op pad om wijnen bij ‘de bron’ te kopen. Met enige trots houdt hij een fles champagne van Robert Pierrel omhoog: “bij deze heb ik zelf de smaak samengesteld”. Een beetje samenzweerderig vertelt hij: “wist u dat er niet één champagne is waar géén zoetstof aan toe wordt gevoegd? (altijd liqueur de tirage, gemaakt van onder meer rietsuiker) Zelfs in 100% brut zit een kleine hoeveelheid”.

kralingse-wijnspecialist
Niek Elshof tijdens een proeverij samen met de heer Meijboom, secreataris
van de ‘Orde van de
Compagnons du Beaujolais’ in Nederland.

Een heel sterke kant van dit bedrijf is het organiseren van thema-feesten thuis. Zij zorgen werkelijk overal voor: koks, bedienend personeel, aankleding, muziek, noem maar op. En twijfelt u over welke wijn u in huis wilt halen voor een bepaalde gelegenheid? Gewoon even proeven in de kelder bij:

DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST
Lusthofstraat 80-C
Rotterdam-Kralingen
tel. 010-4532532
mobiel: 0622-425699
www.kralingsewijnspecialist.nl