De nieuwe Subaru Outback

mrt 14, 19 De nieuwe Subaru Outback

Subaru heeft zijn vlaggenschip, de Outback, vernieuwd. De stoere crossover behoort tot de veiligste auto’s in zijn klasse. En tot de meest luxueuze. Zoals hij ook de ruimste, de comfortabelste en de betrouwbaarste is in zijn soort. En een van de meest veelzijdige bovendien. Hoe dat kan? Dankzij slimme Japanse engineering, jarenlang fijnslijpen en door een vast geloof in eigen techniek; we noemen de sterke boxermotor, de comfortabele Lineartronic automaat, de symmetrische vierwielaandrijving, 2.000 kg trekgewicht en het oplettende EyeSight-veiligheidssysteem. Het beste bewaren we voor het laatst: de Outback is ook nog eens uitermate betaalbaar.

Zelf ontdekken wat de Outback allemaal is?
Schrijf u in voor de Subarutestdagen.nl of bezoek de dichtstbijzijnde Subaru-dealer

VEILG
EN RUIM.
EN COMPLEET.
EN BETROUWBAAR.
EN…
EN…

 

Gecombineerd vebruik: 7,3 l/100 km en CO₂-emissie 166 g/km.  Informeer bij uw officiële Subaru dealer naar de mogelijkheden.

Klaverbaan 62
2908 KD Capelle aan den IJssel
info@citoautobedrijf.nl
www.citoautobedrijf.nl

 

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *