kaart.1

Merel van Engelen haar werk is kleurrijk, uitdagend en speels. De strakke lijnen en de losse verftoetsen vormen samen het beeld.  Alledaagse onderwerpen opnieuw bekijken, observeren en interpreteren. De toeschouwer zal langer dan enkele minuten moeten blijven kijken om de schilderijen van Van Engelen volledig te ontdekken met zijn of haar ogen.
merelsophievanengelen.nl

 


the-station-1024x1024

Jeroen Graus
Ik ben gefascineerd door techniek en samenleving. Welke rol speelt techniek in ons dagelijks leven? Hoe veranderen wij er als mens door en wat zijn de (sluimerende) gevaren van techniek? De steeds kleiner wordende – afstand- tussen mens en techniek interesseert mij enorm. In schilderijen, objecten en video’s visualiseer mijn bedenkingen omtrent de impact die techniek heeft op onze leefomgeving en ons gedrag. www.rarusmundus.com

 


jeroen-graus3-713x1024Verstiggel Francoi – ZOOYOLOGIE

Als link tussen wetenschap en kunst heb ik,ZOOY< jarenlang onderzoek tastbaar gemaakt door er collages en andere werken van te maken. Dat onderzoek handelt over mijn theorien waarin ik tracht indikaties van een orde in de chaos der natuur vast te stellen.

Mijn bewering is dat alles wat je ziet van chaotische paternen, niet zomaar lucratief zijn veroorzaakt.De materie waaruit de objecten bestaan bewegen zich,en leggen zich neer, of breken af op magnetisch veldbanen.Daarom bereken ik met gradenbogen de hoeken waaronder fractals zoals kristallen ,rotsen , stenen en takken zich vertonen op die velden. Zo zult U berekeningen vinden van verkreukeld papier,takjes en takken en allerlei andere natuurlijke voorwerpen. Aan al dit liggen dus ook jarenlang eigen filosofische hypotheses en theorien ten grondslag.Ik zou zeggen,kijk naar mijn fantastische en leuke werken,geniet ervan en als je zin heb tracht ze dan te begrijpen.

0_0_0_0_497_248_csupload_55600760_large11

http://www.zooychaos.vpweb.nl

in-Kreukels-50x70-€350-2010-1024x734

 


dewitteslagerij.nl