Dode en gewonde gevonden in Kralingen

aug 25, 19 Dode en gewonde gevonden in Kralingen

In een woning aan de Louise de Colignylaan in Rotterdam-Kralingen is een overleden man aangetroffen.

Volgens de veiligheidsregio zijn in de woning chemische stoffen in verpakkingen gevonden. In tegenstelling tot eerdere berichten is er geen installatie aangetroffen die zou duiden op een drugslab.

Mogelijk gaat het om een opslaglocatie of waren er plannen om een drugslab te starten, meldt de veiligheidsregio.

Ontruimd
De naastgelegen flatwoningen zijn ontruimd. De rest van de etage was al leeg, mogelijk waren bewoners op vakantie. Er is gevaar voor de omgeving, maar omdat de veiligheidsregio nog niet weet om wat voor chemicaliën het gaat, kan nog niet ingeschat worden hoe groot dat gevaar precies is.

De brandweer is met kogelwerende vesten het pand binnen gegaan. Die vesten zouden uit voorzorg zijn. Ze onderzoeken om welke chemicaliën het precies gaat.

Giftige dampen
De politie en de familie van de man waren naar de flatwoning op de vierde etage gegaan omdat ze vermoedden dat hij zich daar bevond. Hij werd al vermist.

Volgens de politie is in de woning een man aangehouden, die naar het ziekenhuis is gebracht. Het ging niet goed met hem, maar hij was wel aanspreekbaar.

Agenten zijn niet lang binnengebleven omdat ze vermoedden dat er giftige dampen hingen. De brandweer is nu aan de slag om de woning daarvan te ontdoen.

Via: RTV Rijnmond


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *