De stichting DoorDeWijks verbindt twee groepen Rotterdammers en dus ook Kralingers met elkaar. Aan de ene kant mensen die ergens hulp bij kunnen gebruiken. Aan de andere kant sociaal betrokken personen die hun omgeving wat te bieden hebben en daarmee, tegen een vriendelijke vergoeding, buurtgenoten helpen. Die laatsten, de helpers, dat zijn doordewijkers.

DoorDeWijks koppelt vraag en aanbod aan elkaar, zonder geregel of indicaties. Iedereen die hulp van een vriendelijke wijkgenoot kan gebruiken en hem/haar daar € 15,- per uur voor wil betalen kan bij ons terecht. Voor klussen, tuinwerk, administratie- of pc-hulp, gezelschap, licht huishoudelijk werk als ramen lappen, wandelgezelschap, ondersteuning van mantelzorg, noem maar op. Elke doordewijker biedt de hulp waar die goed in is en plezier in heeft en verdient daar € 15 per uur mee. Beide partijen blij en niets blijft aan de strijkstok hangen.

Kunt u ergens hulp bij gebruiken? Of wilt u misschien juist doordewijker worden? In beide gevallen welkom, neem contact met ons op. DoorDeWijks heeft, voor meer informatie, ook een website: www.doordewijks.nl. Contact: coordinator@doordewijks.nl, 06 10 86 72 25

(ingezonden mededeling DoorDeWijks)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.