Op vrijdag 24 november is er in Centrum Pro Rege, Oudedijk 113 in Kralingen een concert van Stichting Muzikc, uit te voeren door het Duo Gruppman & Ensemble.

De uitvoerenden zijn:
Vesna en Igor Gruppman (viool)
Mikhail Zemtsov (altviool)
Katja Direven-Didychenko (cello)
Evelina Vorontsova (vleugel)

Zij spelen muziek van Bohuslav Martinu, Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert en Robert Schumann. Het is een programma met de grote klassieke componisten met één van de belangrijkste Tsjechische componisten van het begin van de vorige eeuw.

Igor Gruppman is o.a. eerste violist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Vesna is docent viool bij Codarts, Katja Dirven en Mikhail Zemtsov zijn beide docent/dirigent bij het Hellendaal Muziek Instituut in Rotterdam.
De inleiding wordt gehouden door Anne Gercama, voorzitter van de Stichting Muzikc. Samen met Katja Dirven is hij verantwoordelijk voor de programmering van de stichting. De inleiding is gratis voor de bezitters van kaartjes. Ook als u met de strippenkaart betaalt, hoeft u voor de inleiding niet te betalen.


Mikhail Zemtsov (altviool) in aktie als dirigent.


Evelina Vorontsova (vleugel)                                      Katja Direven-Didychenko (cello)


Vesna en Igor Gruppman (viool)

Meer informatie op www.muzikc.nl/concert/gruppmanduo-en-ensemble

Prijzen:
zaal: E. 20.-; voorverkoop E. 15.-; studenten E. 5.-. U kunt reserveren via kaarten@muzikc.nl.
Kaarten zijn ook te koop bij Boekhandel Amesz, Voorschoterlaam 145, La Mer/Berlioz, Kortekade 14, Van der Heijde Bladmuziek, Coolsingel 119 (Donner, begane grond, helemaal rechts!)

www.muzikc.nl