In onze winkel (140m2) aan de Admiraliteitskade 17a (hoek Willem Ruyslaan) te Rotterdam-Kralingen, tegenover “The Studenthotel” hebben wij altijd minimaal 250 soorten wijn en 250 soorten gedistilleerd op voorraad.

Ook kunt u bij ons terecht voor speciaal bieren en limonades en kunnen wij alles leveren voor feesten en partijen. Van catering, glaswerk, tapinstallaties, party tenten, stoelen tot aan koelwagens toe kunnen wij voor u verzorgen. Service, klantvriendelijkheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij adviseren u graag en hebben dagelijks een aantal wijnen op de proeftafel staan.

Ook wijnpakketten en relatiegeschenken kunnen wij speciaal op maat voor u maken.  Een eigen etiket met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam of gegraveerd glaswerk met uw eigen tekst of logo behoort tot de mogelijkheden.

In Kralingen & Crooswijk GRATIS bezorging aan huis!

Wilt u een proeverij bijwonen of wilt u zelf een proeverij organiseren bij ons in de wijnhandel, tijdens een rondvaart door Rotterdam of op een door uzelf gekozen locatie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het grootste deel van ons wijn assortiment kunt u in onze webshop bekijken en desgewenst bestellen.

de admiratiteit

De openingstijden van onze winkel zijn:
van dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 19.00 uur
vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur
en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur

www.admiraliteitdranken.nl