Edwin van den Berg van Het Rijk van Kralingen overleden

jun 15, 19 Edwin van den Berg van Het Rijk van Kralingen overleden

Afgelopen donderdag kreeg De Ster het bericht dat Edwin van den Berg, uitbater van Het Rijk van Kralingen aan de Oudedijk in Kralingen plotseling was overleden. De dag erna werd dat bevestigd door een bovenbuurvrouw die daarover heel verdrietig was en dat goldt ook voor haar dochtertje.

Het ‘kunstcafé’ was een tweede huiskamer voor velen, waar iedereen zich op zijn of haar gemak kon voelen (dus ook de dames). Edwin was begaan met zijn klanten en dat uitte zich bijvoorbeeld in zijn ‘maaltijdservice’ – vooral voor die klanten die ’s avonds na thuiskomst er niet meer toe kwamen om voor zichzelf een fatsoenlijke maaltijd te bereiden.

Betekent dit het einde van dit Kralingse monument? De Ster wenst iedereen die zich betrokken voelt bij Edwin en zijn Rijk van Kralingen veel sterkte.

De uitvaart van Ed van den Berg vond plaats op zaterdagmiddag 22 juni. Daarvoor had zich een grote schare verzameld voor Het Rijk van Kralingen, om hem de laatste eer te bewijzen.

Meer informatie: facebook.com/Het-Rijk-van-Kralingen


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *