Foto: Mirjam Heikens ‘Een goed gesprek’

Sinds afgelopen najaar is er in Kralingen-Crooswijk het project ‘Een goed gesprek’. We zijn er voor oudere wijkbewoners die behoefte hebben aan een luisterend oor. De opzet is dat deze mensen regelmatig bezoek krijgen van een vaste vrijwilliger. Dat geeft vertrouwen, en een steun in de rug als het leven niet zo makkelijk is.

Eind vorig jaar zijn we van start gegaan met een groep gemotiveerde vrijwilligers. Zin en tijd om deze vrijwilligersgroep te versterken? U bent van harte welkom. Handig: wat levenservaring, goed kunnen luisteren, openstaan voor serieuze onderwerpen.

Basiscursus
Als vrijwilliger gaat u zelfstandig te werk. U wordt wél serieus begeleid door de geestelijk verzorger die alles coördineert. Zo volgt iedereen een leerzame basiscursus, en ook zijn er de bijeenkomsten van de vrijwilligers. Daarbij kun u uw ervaringen delen en van elkaar leren.

Via ‘Een goed gesprek’ in Kralingen-Crooswijk kunt u echt iets voor een ander betekenen. En het vrijwilligerswerk heeft ook meerwaarde voor uzelf.

Aanmelden
Interesse, meer weten, uzelf aanmelden voor ‘Een goed gesprek’? Neem dan vooral contact op met Mirjam Heikens. Per mail is dat het makkelijkst, maar bellen kan ook.

E: een.goed.gesprek@ezorg.nl
T: 06 83 144 435


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.