CRAFT COCKTAILS & MODERN INDONESIAN CUISINE BY SATE – MAN & DR. ROTTERDAM
Dr. Rotterdam is gespecialiseerd in dranken, heeft een goedlopende exclusieve cocktailzaak en een team verzameld bestaande uit ’s werelds beste cocktailshakers. Saté-man is de specialist in Saté en Indonesische specialiteiten. Het Algemeen Dagblad schreef voor de Gouden Pollepel Test, na een bezoek aan het huidige restaurant op Rotterdam Zuid, over ‘misschien wel de beste saté ter wereld’.

Deze twee reeds bewezen Rotterdamse ondernemers bundelen hun passies en jarenlange ervaring in een frisse zaak anno nu met de smaken van toen. Een plek waar kwaliteit, service en ambacht hoog in het vaandel staan. De kaart is gevuld met kleine authentieke en eigentijdse Indonesische gerechten met als signature dish de befaamde saté’s. De gerechten zijn simpel, mooi maar bovenal kwalitatief uitstekend. Samen met de nauwkeurig opgestelde en perfect aansluitende cocktailkaart doen de geur en smaak je naar Bali vervoeren.

De zaak krijgt een frisse, strakke maar warme inrichting met als eyecatchers een tropische cocktailbar en een hoog zitgedeelte aan de authentieke houtskoolgrill. Zowel een uitstekende plek voor familie etentjes, borrels etc. De locatie is gelegen aan de Oudedijk 273, een bruisende wijk voor jong en oud die volop in beweging is. Een smeltkroes van oud,- en nieuwbouw wisselen elkaar af en gevestigde ondernemers vind je naast jonge ondernemers. Een unieke locatie in een opvallend pand. Kortom: een perfecte plek.

www.calaboose.nl/nl/


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.