Leer een nieuwe taal, kom tekenen, ga eindelijk met uw computer aan de slag of bouw zelf een website

Het is herfst. En ja, daar horen regen, gure wind en steeds donkerdere avonden bij. Maar niet getreurd! Terwijl het buiten donker is, kunt u in onze gezellige lokalen mét verwarming interessante en verdiepende cursussen volgen. In ons atelier leert u onder meer Portrettekenen met echte modellen. Of ga  eindelijk eens aan de slag met de computer in de workshop Windows 10. Al ervaren? Misschien is de cursus website bouwen met WordPress dan iets voor u. Of stort u op het leren van een nieuwe taal. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op de vakantie die u gaat boeken. Bij de gedachte aan zonnige bestemmingen smelt uw herfstdipje vanzelf. Maar pas op: droom niet te ver weg. In de les moet u natuurlijk wel opletten.

Nooit te oud om te leren koken

Misschien bent u er nooit aan toe gekomen om het te leren. Te druk, niet echt interesse, of een partner die kookte. Maar koken is helemaal niet ingewikkeld en iets wat iedereen kan. Leer de basis van het koken in de cursus Nooit te oud om te leren koken, gegeven door onze nieuwe kookdocent Annemarie Vis. “Begin met een aantal makkelijke recepten, zorg voor wat basisproducten in de voorraadkast en u zult zien dat koken zelfs een leuke en ontspannende bezigheid kan zijn”, vertelt zij. “Zelf koken is gezonder en voordeliger en u maakt maaltijden die u echt lekker vindt. Voor uzelf, of misschien zelfs voor gasten.” De cursus telt 6 lessen van 2 uur. De nadruk ligt op variatie, gezond, groente met een beetje vlees en recepten van over de hele wereld. Terloops leert u nog iets over basisgereedschap en gerei, wat er in de voorraadkast hoort en technieken.

Maak stapsgewijs uw eigen website

Misschien weet u niet waar te beginnen of denkt u dat het heel moeilijk is: een eigen website maken die u zelf makkelijk kunt bijhouden en beheren. De cursus WordPress helpt u dit te realiseren. De cursus heeft een stapsgewijze opzet, die geschikt is voor beginners die snel een complete eigen website of blog willen realiseren. Het programma is zeer geschikt voor ZZP’ers, stichtingen, verenigingen en particulieren. Kortom, deze vier nuttige lessen voor nog geen 100 euro verdienen zich snel terug.

Lees verder


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.