Welke grote bewonersinitiatieven worden uitgevoerd in uw wijk? U beslist mee: stem op uw favoriete idee! Dat kan van zaterdag 1 oktober tot en met vrijdag 14 oktober.

Er zijn weer veel mooie initiatieven van bewoners binnengekomen bij de gemeente. Van het opknappen van pleinen, een winterfestijn, een muziekevenement tot een wijkkrant. Ze staan vanaf donderdag 29 september allemaal op mijn.rotterdam.nl.

U kunt vervolgens van zaterdag 1 tot en met vrijdag 14 oktober stemmen op het favoriete bewonersinitiatief in uw wijk. Iedereen vanaf 12 jaar mag stemmen. U kunt alleen stemmen op een initiatief in de eigen wijk.

Stemmen kan gemakkelijk via mijn.rotterdam.nl of op een locatie in de wijk. In Kralingen en Crooswijk kunt u stemmen in Huis van de Wijk De Nieuwe Branding, Pompgebouw De Esch en in het gebiedskantoor aan de Oostzeedijk 276.

Meeste stemmen
De initiatieven met de meeste stemmen krijgen een financiële bijdrage om het plan uit te voeren. Totdat het wijkbudget voor de grote bewonersinitiatieven op is. Zo beslist u mee over wat u belangrijk vindt voor jouw wijk.

(Ingezonden mededeling gemeente Rotterdam)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.