De eenjarigenverkoop in Trompenburg gaat door! Niet zoals u gewend bent, met alle plantjes uitgestald op het terras, maar via een bel-bestel-en-afhaal systeem.

Het Zaaigenootschap heeft weer honderden plantjes gezaaid, verspeend en opgekweekt en ze staan er weer fantastisch bij! Daarnaast hebben ze een lijst gemaakt met daarop de te koop aangeboden planten, met foto’s en de meest belangrijke eigenschappen van de planten. U vindt de complete zaailijst op www.trompenburg.nl/eenjarigenverkoop

Met behulp van deze lijst kunt u op uw gemak uw keuze maken en vervolgens telefonisch uw bestelling doorgeven op:
dinsdag 12 mei tussen 10:00 en 17:00 uur
woensdag 13 mei tussen 10:00 en 17:00 uur
Telefoonnummer 010-2330166

Op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 mei kunnen de plantjes worden opgehaald. Om de wachttijd bij het ophalen van de plantjes zo kort mogelijk te houden bespreken we als u uw bestelling doorgeeft welke afhaaltijd u het beste uitkomt. Op deze manier voorkomen wij dat er teveel mensen tegelijk in Trompenburg aanwezig zijn.

Voor alle plantjes geldt: op=op!

Betalen kan alleen met pin

Met de aankoop van deze plantjes steunt u Trompenburg! Wilt u Trompenburg meer steunen in deze moeilijke tijden? Er staat een donatiebox klaar voor contant geld en natuurlijk kunt u een gift pinnen! Of ga naar de website :
www.trompenburg.nl/steuntrompenburg