1 SEPTEMBER T/M 5 DECEMBER 2019

Zin om mee te helpen tijdens één van deze evenementen? Meld je aan als vrijwilliger en beleef samen met onze deelnemers mooie en waardevolle momenten!

 

 

ROLSTOEL2DAAGSE Woensdag 4 en donderdag 5 september

Wandelt u gezellig mee? Speciaal voor bewoners van Kralingen-Crooswijk die slecht ter been zijn en zin hebben in een mooie wandeling. Samen met onze enthousiaste vrijwilligers gaan we een mooie route afl eggen. De tweede dag sluiten we af met een heerlijke pannenkoek. Tijdstip: van 14.30 tot 17.30. Kosten € 2,50 per dag, huur rolstoel € 1,00 per dag. Locatie: Huis van de Wijk, De Nieuwe Branding, Isaäc Hubertstraat 153.

OKTOBER: MAAND VAN DE KLEINE WENS

Heeft u een kleine, een gekke, een lieve of misschien een haast onmogelijke wens en bent u 65+? Laat het ons weten! Onze vrijwilligers helpen u graag om uw wens in vervulling te laten gaan. Een wens namens een inwoner indienen mag natuurlijk ook! Op vrijdag 1 november sluiten we deze maand van de kleine wens gezamenlijk af met een herfstdiner! Zo kunnen we met elkaar terugblikken op de uitgekomen wensen en de avonturen die beleefd zijn.

MANTELZORG LUNCH Maandag 11 november van 11.00-13.00 uur

Graag willen wij bewoners van Kralingen-Crooswijk die mantelzorg ontvangen of verlenen bij elkaar brengen om extra stil te staan bij hetgeen iemand doet. Heeft u een mantelzorger? Of kent u een mantelzorger die zorgt voor een bewoner van Kralingen-Crooswijk? Geef uzelf en/of de mantelzorger dan op voor onze mantelzorglunch. Locatie: Huis van de Wijk, De Nieuwe Branding, Isaäc Hubertstraat 153.

WEEK VAN HET THUISDINER 7 t/m 11 oktober en 4 t/m 8 november

Leer nieuwe mensen kennen en beleef een gezellige avond samen met buurtbewoners! De avond wordt geheel voor u verzorgd. U wordt opgehaald door een vrijwilliger van onze particuliere vervoersdienst en gebracht naar het gastadres waar u kunt aanschuiven bij het avonddiner. De belangrijkste ingrediënten van deze avond: plezier, gezelligheid, verbinding én lekker eten!

SINTERKLAAS DOBBEL SPEL & WINTERLUNCH Donderdag 5 december 11.30 – 14.00 uur

Komt u gezellig een spelletje spelen en naar onze heerlijke winterlunch? Wie weet krijgen we ook nog onverwacht bezoek… Kosten € 3,50. Locatie: Huis van de Wijk, De Nieuwe Branding, Isaäc Hubertstraat 153.

 

HEEFT U NOG VRAGEN?
Neem contact met ons op via telefoonnummer 010-4414050 of info@vrijwilligerswinkel.nl Aanmelden mag telefonisch of per e-mail.

Zin om mee te helpen tijdens één van deze evenementen? Meld je aan als vrijwilliger en beleef samen met onze deelnemers mooie en waardevolle momenten!

 

 

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.