Excelsior pakt uit tijdens het heerlijk avondje op zaterdag 5 december. De Kralingers spelen die avond om 18.30 uur tegen FC Twente. Voor de Excelsior seizoenkaarthouders hebben wij deze avond een cadeautje: zij mogen gratis iemand meenemen naar dit duel. Per seizoenkaart kan 1 gratis ticket worden afgehaald bij de administratie van Excelsior (voor dezelfde tribune als de seizoenkaart). Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus op = op.

Via webshop 1 + 1 ticket gratis
Wie via onze nieuwe webshop een ticket bestelt voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente, krijgt bij elke ticket 1 gratis voor dezelfde tribune erbij. Het duurste van de bestelde tickets wordt in rekening gebracht. De korting wordt verrekend op het moment waarop u op bestellen klikt. Ook voor deze actie geldt: zo lang de voorraad strekt!

Familiedag
Voor de winterstop speelt Excelsior na komende zaterdag nog één thuiswedstrijd. Op zondag 20 december komt SC Cambuur naar Stadion Woudestein. Die dag is door Excelsior omgedoopt tot Familiedag. Families kunnen tegen een voordelig tarief de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (aanvang 12.30 uur) bezoeken. Na afloop van de wedstrijd is er voor kinderen op het hoofdveld van Stadion Woudestein een gratis voetbalclinic die wordt verzorgd door trainers van Excelsior4All.

excelsior
Daryl van Mieghem in actie tijdens de met 2-4 verloren thuiswedstrijd
tegen Feyenoord van afgelopen zaterdag.
Foto: Jan den Breejen

Voor de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur zijn speciale familiekaarten te koop voor de Rob Albers tribune.
Hiervoor gelden de volgende tarieven:
1 volwassene en 2 kinderen: 20 euro
2 volwassenen en 2 kinderen: 25 euro
2 volwassenen en 3 kinderen: 27,50 euro

Familiekaarten zijn te bestellen via info@sbvexcelsior.nl met vermelding van naam, adres en het aantal kaarten. U krijgt van ons een bevestiging, informatie over de betaling en bericht waar de kaarten kunnen worden afgehaald. Voor deze actie geldt ook: zo lang de voorraad strekt. Speciaal voor de Excelsior Familiedag wordt de horeca aangepast. Kijk voor meer informatie op www.sbvexcelsior.nl/familiedag

 

excelsior-logo

Website: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein
Honingerdijk 110

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]