Juich jij komend seizoen mee met Excelsior Rotterdam? Bestel dan nu jouw seizoenkaart voor 1 juli en profiteer van unieke voordelen.

Excelsior Rotterdam begint op maandag 28 juni aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie staat die ochtend voor het eerst op het nieuwe kunstgrasveld in Kralingen voor de eerste training van het seizoen 2021-2022. Vooralsnog mag hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen dan drie nieuwe spelers bij de Kralingers verwelkomen.

Schermen
Verdediger Redouan El Yaakoubi, doelman Stijn van Gassel en aanvaller Thijs Dallinga werden al vastgelegd door Excelsior Rotterdam. Verder werd er in de afgelopen weken achter de schermen hard gewerkt aan het nieuwe Excelsior. Zo presenteerde de club Daan Bovenberg na het vertrek van Ferry de Haan als nieuwe algemeen directeur en werd Nick Kersten aangesteld als technisch directeur. In het stadion werd afgelopen week de oude kunstgrasmat vervangen door een nieuwe.

TOP Oss
Deze wordt aanstaande maandag voor het eerst gebruikt als de selectie onder leiding van hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen de eerste training van het seizoen afwerkt. Dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begint voor Excelsior Rotterdam op vrijdag 6 augustus met de thuiswedstrijd tegen TOP Oss. Benieuwd naar het volledige speelschema? Kijk dan op de website van de Kralingse club: excelsiorrotterdam.nl.

Welkom
Goed nieuws kwam er ook vanuit Den Haag, want het ziet ernaar uit dat het publiek komend seizoen gewoon welkom is in de Nederlandse voetbalstadions. Veel fans snakken ernaar om hun club weer aan het werk te kunnen zien. Niet voor niets heeft al ruim de helft van de seizoenkaarthouders van Excelsior Rotterdam zijn of haar kaart alweer verlengd. Nu duidelijk is dat de stadions weer opengaan, zal dit aantal alleen maar toenemen.

Seizoenkaart
Wil jij er komend seizoen ook bij zijn en samen juichen? Bestel dan nu jouw seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022. Als je dat voor 1 juli a.s. doet krijg je niet alleen toegang tot alle competitiewedstrijden, maar ook tot eventuele bekerduels en play-off-wedstrijden van Excelsior Rotterdam in het Van Donge & De Roo Stadion. Daarnaast krijg je 10 procent korting op aankopen in de fanshop en maak je kans om op de officiële teamfoto van dit seizoen te komen. Aarzel dus niet en bestel nu jouw seizoenkaart via excelsiorrotterdam.nl.

Stadionplannen
Tenslotte was er afgelopen week ook nieuws over de stadionplannen van Excelsior. De club heeft een intentie-overeenkomst getekend met een ontwikkel- en bouwteam van drie partijen. Samen met Cordeel, Stebru en Impact vastgoed wordt de Excelsior Realisatie Combinatie (‘ERC’) gevormd, waarmee de volgende stap in het ontwikkelproces wordt gezet. In de komende maanden werkt de club samen met deze partners aan een stedenbouwkundig plan en businesscase; die zullen de basis vormen voor een nieuw bestemmingsplan. Door middel van workshops, een enquête en informatiebijeenkomsten worden omwonenden, supporters en andere belanghebbenden en belangstellenden betrokken bij de inhoud van het stedenbouwkundig plan. De verwachting is dat aan het einde van dit jaar de procedure voor een nieuw bestemmingsplan kan starten.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.