Gymleraar Ton Koot neemt na 27 jaar afscheid van de Kralingsche School. Hij ontving op zondag 1 mei van Excelsior-speler, man of the match en oud-leerling Daan Bovenberg een gesigneerd shirt na afloop van – hopelijk – de laatste thuiswedstrijd van Excelsior van het seizoen tegen PEC Zwolle.

Excelsior speelt aanstaande zondag 8 mei de laatste competitiewedstrijd van het seizoen uit tegen SC Cambuur in Leeuwarden. Gesteund door zo’n 225 supporters hoopt de ploeg van trainer Fons Groenendijk zich rechtstreeks te handhaven in de Eredivisie. Om dit te bolwerken dient er minimaal hetzelfde aantal punten te worden behaald als Willem II, dat op hetzelfde moment aftrapt tegen Roda JC in Kerkrade. Excelsior hoopt de zgn. nacompetitie te vermijden.

Kralingsche School
Komende zomer zal de grootscheepse verbouwing van de Kralingsche school worden afgerond. De leerlingen zullen dan voor eerst sinds haar bestaan buiten het schoolgebouw op de Rozenburglaan gymles krijgen. De Kralingsche school is hun meneer Ton zeer dankbaar voor zijn jarenlange enthousiasme en inzet voor zijn leerlingen.

Excelsiorshirt voor gymleraar Ton Koot

(ingezonden tekst: Stephanie Talbot – Bestuur Kralingsche School; foto’s: Winish Chedi)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]