Jan de Grauw mailde de Ster: ‘Expositie van 5 juni t/m. 5 juli 2021 van tekeningen en schilderijen geïnspireerd op de Noordzee, het strand en de duinen van Hoek van Holland. Wekelijks ben ik een dag ik in Hoek van Holland om er inspiratie op te doen (het was de vakantieplaats uit mijn jeugd). De expositie bestaat uit 16 werken: olieverfschilderijen, gouaches en houtskooltekeningen.
In Trompenburg Tuinen & Arboretum, Honingerdijk 86 (beneden), 3062 NX Rotterdam; trompenburg.nl

Zoals je merkt, ben ik voor een 82-jarige nog aardig actief in mijn vak. Juist in de achterliggende Corona-periode, had ik er zin in om lekker door te werken.’

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.