Juni is één van de gezelligste maanden bij LTC Kralingen. Er zijn vele activiteiten zoals de landelijke competitie, het kampioenenfeest, een dagtrip naar Roland Garros, Tennis4life, de clubkampioen schappen en het familietoernooi: eigenlijk teveel om op te noemen!

Om de competitie goed af te sluiten is er op de IJsclub altijd het kampioenenfeest. Dit jaar kon LTC Kralingen twee teams tot kampioen huldigen. Dankzij de overweldigde opkomst en de goede dansplaten werd deze avond een groot feest.

feest

Een van de nieuwe activiteiten dit jaar was de dagtrip naar Roland Garros. Om 2 uur s’nachts stapten maar liefst 43 sportievelingen in de bus om af te reizen naar Parijs. Wat een heerlijke dag! Ten eerste waren er prachtige wedstrijden om te bewonderen, de zon scheen en was het supergezellig!!

tennis4life

Tennis4life
Een van de andere nieuwe activiteiten op de activiteitenkalender is Tennis4life. Maar liefst 16 LTC-ers lieten zich sponsoren om in totaal 6 uur achter elkaar wedstrijden te spelen. Er is 2.400 euro opgehaald, een geweldig bedrag voor het KWF.

Clubkampioenschappen
Terug van weggeweest waren dit jaar de clubkampioenschappen. Afgelopen week streden vele LTC’ers om de titel. Op woensdag was er een gezellige bbq verzorgd door Sportswise en op vrijdag uiteraard weer een feestavond.

wereldFamilietoernooi zaterdag 29 juni
Maar de maand juni is nog niet voorbij! In juni staat ook weer het jaarlijkse populaire familietoernooi op de kalender. Voor dit toernooi hoef je geen lid van LTC Kralingen te zijn. Tennissen met je vader/moeder, opa/oma, broers/zussen, vrienden/ vriendinnen of collega’s. Teams bestaan uit 4 personen (maximaal 6). Je kunt je ook als individueel inschrijven, er wordt dan een leuk team samengesteld. De eerste inschrijvingen stromen inmiddels binnen. Je kunt je tot 24 juni aanmelden via de website www.ltckralingen.nl . Het thema dit jaar is ‘ Travel around the world’. Verzin een originele teamnaam en kom verkleed als je favoriete vakantieland.

massage

Lancering Fysiotherapie & Massagepraktijk Tennispark Kralingen
Ook vind op deze zaterdag 29 juni a.s. vind de lancering plaats van Fysiotherapie & Massagepraktijk Tennisclub Kralingen, een gezamenlijk initiatief van Paulien Poelhekke, Jim Boddé, Bas Zuiderent, Babette Bakker en Martin Springvloed. Op deze dag kun je ze allemaal ontmoeten en kennismaken met hun manier van werken o.a. door stoelmassages, warming-up sessies en een persoonlijk gesprek. Het doel is iedereen  zo adequaat mogelijk te ondersteunen gaan op gebied van preventie en herstel van blessures, maar ook het verbeteren van de sportprestaties. Ze zien er naar uit jullie te ontmoeten!

LTC logo

Meer info vind je op de website www.ltckralingen.nl