Hoera het is toch nog gelukt. Pacific Enterprises Unlimited organiseert op woensdag 5 mei de jaarlijkse fantasierijke theaterdag voor kinderen van 5 tot 9 jaar. Dit jaar zijn we te gast in Trompenburg Tuinen & Arboretum.

Ter inspiratie krijgen de kinderen een rondleiding door de tuin onder leiding van een natuurgids en aansluitend kijken ze op het natuurpodium naar de super leuke theatervoorstelling ‘Het elfje en het troepmonster’ van theatergroep Kijk haar nou. Daarna gaan ze zelf aan de slag in diverse culturele workshopsrondes (zang, dans, circus, knutselen). Tussen de workshops door is er een heerlijke lunch. En de middag wordt gezamenlijk weer afgesloten.

Het thema is dit jaar Flower Fairies. De kleurrijke en vrolijke bloemen elfjes van Cicely Mary Barker’s vormen de inspiratiebron van het project. We zijn heel blij dat het toch gelukt is in verband met de Covid-maatregelen. We hebben echt ons best er voor gedaan om deze theaterdag weer voor elkaar te krijgen. We vinden het namelijk erg belangrijk dat juist in deze tijd kinderen met kunst en cultuur bezig blijven. Het prikkelt de fantasie en houdt ze nieuwsgierig. Met Theater in de botanische tuin is er voor de kinderen cultuur, natuur en avontuur. Dus de perfecte invulling van de meivakantie.

Woensdag 5 mei, 10.00 – 15.00 uur
Entree (incl. lunch): €2,00
Adres: Honingerdijk 86 (beneden), 3062 NX Rotterdam
Aanmelden: peu.stage@gmail.com
info: .peu.nu/theater-in-de-botanische-tuin