Zondag 11 september werd Deco Latte feestelijk geopend. Deco Latte is een creatief recycle atelier. Özhan Atar, marketing manager a.i. legt uit wat dat is:

Men kan bij ons terecht voor decoratie en recycling van meubels en woonaccessoires. Door meubelontwerp, transformatieprojecten, schilderen van objecten kan ieder naar eigen wens elk object in huis of kantoor transformeren.

Het uitgangspunt is zero waste, “love the planet”. Dit doen we niet alleen in opdracht van onze klanten, maar we bieden ook de mogelijkheid om dit te leren middels workshops en cursussen.

We verbinden onze kunst en cultuur met duurzaamheid, creatieve therapie en diverse sociale aspecten. Zo hebben we als onderneming ook vele maatschappelijke initiatieven op onze agenda staan.

Winkel
In onze winkel verkopen we o.a. onbewerkte objecten, verven, kwasten en alle benodigdheden voor het opknappen, renoveren of transformeren van meubels en woonaccessoires. De producten die we zelf vormgegeven en geschilderd hebben, zijn uiteraard ook te koop.

Atelier
We bieden de mogelijkheid om workshops en cursussen te volgen in ons atelier. Hiervoor kan men zich als groep van 6 à 20 personen aanmelden via onze website. Tevens is het atelier ook onze werkplaats, waar men ons aan het werk kan zien.

 

Café
We bieden onze klanten de mogelijkheid om in ons café te genieten van een hapje en een drankje, na het volgen van een workshop bijvoorbeeld.

Wil je meer weten over Deco Latte? Kijk op onze website, volg ons op Instagram (@deco.latte) of bekijk de laatste uitzending van Dit is Holland op RTL4. decolatte.nl/dit-is-holland-terugkijken

Op een van de foto’s knippen de eigenaars, Özlem Güneri, rechts, en Canan Demirtaş, gezamenlijk het lint door. Het is zondag 11 september 2022 en Deco Latte is daarmee geopend! (fotograaf: Youri van der Starre) De andere twee foto’s werden gemaakt door De Ster. Op een daarvan weer Özlem Güneri met een door haarzelf beschilderd (gispen) paardenhoofd.

Deco Latte – interior art design, Oostmaaslaan 227 – 229, 3063 AV Rotterdam, decolatte.nl, info@decolatte.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.