Uw geliefde of huisdier vereeuwigd!

sep 27, 17 Uw geliefde of huisdier vereeuwigd!

De Engelse kunstschilder Gary Wing is gespecialiseerd in het tekenen van prachtige portretten. Dat kan zowel een portret van een persoon zijn als van uw huisdier. Zo’n kleurrijke tekening vereeuwigt op een heel warme manier uzelf, uw geliefde of uw trouwe huisdier.

Gary gebruikt een zeer verfi jnde techniek. Met een foto als voorbeeld zorgt hij voor een portret met een verbluff ende en warme gelijkenis, klaar om een mooi plekje in huis te krijgen.

Bestellen
U kunt uw portret van Gary Wing nu eenvoudig bestellen bij lijstenmakerij Pergamon. Pergamon zorgt ervoor dat uw bestelling bij GaryWing komt en hij voor u aan de slag gaat. U krijgt eerst een schets te zien, voor Gary het portret afmaakt.

Informeer bij lijstenmakerij Pergamon – Waterloostraat 147-D telefoon (010) 413.20.40 of email info@lijstenmakerijpergamon.nl

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *