Volop beweging bij Stichting Kinderopvang Kralingen!

sep 27, 17 Volop beweging bij Stichting Kinderopvang Kralingen!

Stichting Kinderopvang Kralingen (SKK) is al jarenlang een vaste waarde in de wijk Kralingen. SKK biedt kinderopvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Hele dagopvang bij Kinderdagverblijf Marijke en Kinderdagverblijf Skippy (0 tot 4 jaar), Naschoolse- en vakantieopvang bij NSO de Speeltuin (4-12 jaar) en peuteropvang (3 ochtenden) bij Montessori Peutergroep Kralingen (2 tot 4 jaar). Uniek bij SKK is dat alle locaties beschikken over geweldige buitenruimtes, het programma voor de kinderen is hier dan ook op ingericht. Alle kinderen zijn dagelijks buiten. Spelen, bewegen, sporten, tuinieren en ontdekken vinden wij belangrijk.

Plaatsingsmogelijkheden in Halve dagopvang
Op Kinderdagverblijf Marijke bieden wij naast hele dagopvang met warm eten ook halve dagopvang aan in de zogeheten Flexgroep. De groep bestaat uit kinderen van 0 tot 4 jaar. In deze groep zijn er nog enkele plekjes vrij. Heeft u interesse? Neemt u dan contact met ons op.

Uitbreiding Naschoolse opvang de Speeltuin
Naschoolse opvang (NSO) is naschoolse tijd en dat is bij ons vrije tijd. Bij onze naschoolse opvang zijn heel bewust geen computers en/of andere ‘schermen’ beschikbaar voor kinderen, het merendeel van de tijd wordt buiten doorgebracht. Niet alleen omdat onze locaties zich daar uitstekend voor lenen, ook en vooral omdat uit onderzoek blijkt dat kinderen het liefst buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes. De groepen zijn op basis van leeftijd ingedeeld, iets wat niet alleen door ouders maar zeker ook door de wat oudere kinderen als een groot voordeel wordt ervaren. Onze medewerkers halen kinderen lopend op bij 5 basisscholen in de buurt.

Met ingang van de herfstvakantie opent Naschoolse Opvang de Speeltuin een nieuwe groep in het Supportershome van Excelsior. Deze groep zal gebruikt worden door de oudste kinderen van 8 jaar en ouder. Door de opening van de nieuwe groep ontstaan er weer wat plaatsingsmogelijkheden bij NSO de Speeltuin. Heeft u interesse? Laat het ons vooral weten.

Rondleiding
Wilt u ook dat uw kind dagelijks veilig buiten speelt en dat u hem of haar met een blos op de wangen weer ophaalt aan het eind van de dag? Komt u dan eens kijken bij één van onze locaties, wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding.

Interesse?
Kijk op www.stkk.nl of bel 010-2400092 voor meer informatie

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *