Archieffoto: De Ster

Zin in iets leuks? Kom donderdag 5 oktober naar de wijkmiddag op het Assendelftplein. Er zijn verschillende sporten en activiteiten om aan mee te doen. U kunt dan gelijk het definitieve ontwerp van het plein bekijken. Iedereen is welkom van 15.00 tot 17.00 uur.

Moestuin
De wijkmiddag is ook het startschot voor het moestuinieren op het plein. Kom langs bij de moestuinbakfiets om over de moestuin te praten. Waar komt die? Wat komt erin? Wie wil er graag tuinieren en hoe doe je dat?

Sporten en activiteiten
Excelsior neemt weer een pannakooi mee. Je kan dus lekker voetballen. Of freerunnen, of meedoen aan de basketbalclinic. Wil je wat anders? Laat je schminken, speel een spelletje of help mee met fruitspiesjes maken. En natuurlijk is er iets te drinken.

Definitief ontwerp Assendelftplein
Vorig jaar hebben bewoners meegedacht over de nieuwe inrichting van het Assendelftplein. Ontwerpers van de gemeente hebben daarna een voorlopig ontwerp gemaakt. Daar zijn nog reacties op gekomen en die zijn nu verwerkt in een definitief pleinontwerp. Kom langs om het te zien! De ontwerpers zijn er ook weer bij, om uit te leggen hoe het plein gaat worden. Het is wel een definitief ontwerp, dus kunt u geen wensen of wijzigingen meer doorgeven. Ongeveer vanaf augustus 2024 gaat de gemeente het ook echt uitvoeren.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op de website. Voor vragen kunt u e-mailen naar AssendelftpleinSB@rotterdam.nl. Via dit e-mailadres kunt u ook het definitieve ontwerp opvragen. U kunt hier dan geen reactie meer op geven.

Via: nieuwsbrief gemeente Rotterdam


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.