De jongeren in Kralingen-Crooswijk kijken terug op een mooie zomervakantie! Klimmen, zwemmen, paintballen, bowlen en als spetterende afsluiting een dagje actie in Walibi World. Naast alle ‘fun’ werd er door de jongeren hard gewerkt: aan samenwerken, met elkaar communiceren, conflicten oplossen en je aan de regels houden. Ook werden ze gestimuleerd om zelf een activiteit te organiseren en zo actief en betrokken andere jongeren te stimuleren. Kortom: het was een geslaagde zomer voor DOCK Jongerenwerk Kralingen-Crooswijk!

 

dock-nieuws-01

 

Coaching voor jongeren

Iedere jongere loopt weleens tegen problemen aan waar hij of zij zelf niet uitkomt en waarbij praktische ondersteuning gewenst is. Of het nu gaat om problemen met financiën, school, werk, of de thuissituatie: de jongerencoaches staan voor de jongeren klaar! De jongerencoaches zijn er niet alleen voor hulp bij problemen. Ook wanneer een jongere hulp kan gebruiken bij het ontwikkelen van talenten of een goed idee heeft om de wijk mooier te maken, kunnen de coaches helpen om dit te realiseren.

Via de onderstaande e-mailadressen kunnen zowel jongeren als professionals vragen om hulp en ondersteuning van een jongerencoach. Na aanmelding volgt een intakegesprek met de jongere en bekijken we samen hoe we het probleem of de vraag het beste kunnen aanpakken.

Voor Kralingen: coachingkralingen@dock.nl
Voor Crooswijk: coachingcrooswijk@dock.nl
Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website.

Lees ook onze nieuwsbrief

logo-dock-LR