Vrijdagavond iets voor 19.00 uur is een overval gepleegd op een autobedrijf aan de Evertsenstraat. Hierbij is de 37-jarige eigenaar gewond geraakt.

Twee onbekende mannen kwamen die avond het bedrijf vlak na elkaar binnen. Een van hen had een vuurwapengelijkend voorwerp bij zich. De twee deelden diverse klappen uit aan de eigenaar en verlieten het bedrijf met onbekende buit. Buiten stapten zij in een auto met daarin nog een derde persoon en gingen er vandoor.

Agenten startten na het binnenkomen van de melding direct een grote zoekactie. Diverse politievoertuigen gingen in de omgeving naar de auto met daarin de mannen op zoek. Ook werd een helikopter ingezet en werden een Burgernetbericht en tweets met signalementen uitgestuurd. Uiteindelijk werd het drietal niet meer aangetroffen.

Het slachtoffer liep diverse verwondingen op, waaronder aan zijn hoofd. Hiervoor is een ambulance ter plaatse gekomen die de man naar het ziekenhuis heeft gebracht.

De recherche is intussen een onderzoek gestart naar de zaak. Zo is bij het bedrijf een (sporen) onderzoek gedaan en is met een aantal getuigen gesproken. Mensen die informatie hebben die kan helpen in het onderzoek en nog niet met de politie hebben gesproken, worden gevraagd contact op te nemen. Voor nu is bekend dat het drietal bestond uit twee getinte en een blanke man met een leeftijd tussen de 22 en 25 jaar en in donkere kleding. De auto betrof een donkergrijze Golf met een kenteken dat begint met 57-PF-.. Herkent u de mannen of de auto of heeft u andere tips, belt u dan met 0900-8844.

Politie.nl