Komt u gezellig bij ons lunchen? Zó stond het op het aanmeldformulier van Albert Heijn Winkelcentrum Prinsenland. Een kleine 20 bewoners, hoofdzakelijk afkomstig uit het nabijgelegen 50-plus pand de ‘Klapwiek’ (a/d Nancy Zeelenbergsingel) gingen op de uitnodiging in en zaten op dinsdag 3 oktober jl. omstreeks het middaguur gezellig bij elkaar aan de (lange) tafel, die was opgesteld in de supermarkt (bij de zuivelafdeling).

Af en toe schoof er iemand langs met een winkelwagentje. Supermarktmanager Giuseppe Tutone en zijn assistent Jurgen Struijk hadden voor een vorstelijke lunch gezorgd, met diverse soorten brood, croissants, vleeswaren, kaas, fruit, zuivel en een vruchtensapje. Een schaaltje bonbons completeerde het geheel dat was samengesteld door Albert Heijn medewerkster Soumia.

Karel Philipse (79jr.) vertelde dat de bewoners van de Klapwiek op buitengewoon goede voet staan met Albert Heijn Prinsenland. Bij diverse gelegenheden in de Klapwiek, zoals de bingo-avonden en Burendag treedt Albert Heijn als sponsor op. Rond de kerst is Albert Heijn ons ook goed gezind, aldus de heer Philipse. ‘Wij hebben Albert Heijn nodig en Albert Heijn ons’, merkte hij nog met instemming van Tutone op.

Was er toch nog een genodigde die graag iets wilde dat niet op tafel stond: ‘Komijnekaas? Ga ik halen!’ Assistent Jurgen was in een wip terug met het gevraagde.

Meer foto’s kun je hier zien.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.