• Zeilplezier op de Zevenhuizerplas met 7 kennismakingsaanbiedingen

Je kunt nog steeds gebruik maken van het zeilplezier dat Henk van Gent al 40 jaar te bieden heeft. Vanaf 2015 niet meer op de Kralingse Plas, maar bij activiteitencentrum Lake 7 aan de Zevenhuizerplas. De nieuwe activiteit van Lake 7 wordt met de expertise van Henk van Gent opgezet: Lake 7 Sailing & Boat Rental.

Lake 7: een mooie locatie, ook voor groepsactiviteiten vanwege de mogelijke combinaties met o.a. tennis- clinics, bowlen en Beachclub 7. Gratis parkeergelegenheid en goed te bereiken met de metro. Zeilplezier op de Zevenhuizerplas met Henk van Gent als gangmaker.

Maatschappelijke insteek
Zeilpedagoog Henk van Gent leidt nieuwe instructeurs op, terwijl veel van het goede is behouden: de mix van unieke lesmethodes en een vloot van bijzonder geschikte en gebruiksvriendelijke boten, het veelzijdige aanbod van de activiteiten voor iedereen tussen de 6 en 66+, Les – Verhuur – Groepsactiviteiten wordt bij Lake 7 Sailing uitgebreid met Boottrips en de maatschappelijke insteek blijft: maatschappelijke projecten zoals Schoolzeilen en Buurtzeilen worden in samenwerking met de stichting Community Sailing Rotterdam opgezet.

van gent lake7

Kom kennismaken: 7 kennismakingsaanbiedingen bij Lake 7 Sailing! Zo zijn er kennismakingslessen met 50% korting, zomervakantieweken voor de jeugd nu met 20% korting en leuke extra’s. Groepen krijgen 25% korting. Iedere 2e keer dat je komt is huren gratis! Ook zijn er ‘Learn to Sail Specials’ en Budget Sailing inclusief een Huurtegoed en natuurlijk met Goedzeilweer-Garantie en Diploma-Garantie.

Nog nooit gezeild? Neem een kennismakingsles of doe mee aan een Sail tryout. Let’s go Sailing, City Sailing, nu bij Lake 7 Sailing!

Meer informatie: www.lake7sailing.nl of 0651- 985313.

Lake 7 Sailing & Boat Rental, Zevenhuizerplas, Strandweg 23, 2761 DM Zevenhuizen.

lake7

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)