v.l.n.r.: Wijnand van Eijck, Jennifer Fluitman-Marinussen, Wim de Jong, Steffie Michels, Lars Boellaard, Hendrik Jan Huijzer, Sawitrie Kanhai, Arjan Verrijp, Paul Bols

Per 1 januari 2023 is het Rotterdamse notariskantoor Van Niekerk Huijzer onderdeel van Westport Notarissen N.V. De kantoren vonden elkaar vanwege de wens om verder te groeien in tijden van schaalvergroting en om de innovaties van Westport Notarissen verder te brengen.

De vastgoedpraktijk van Westport Notarissen is groot en blijft uitbreiden door innovatieve ontwikkelingen. Notaris Hendrik Jan Huijzer heeft er dan ook bewust voor gekozen om zich aan te sluiten bij dit kantoor. “Om goed voorbereid te zijn op de toekomst en de continuïteit van mijn kantoor te waarborgen zag ik dat het belangrijk is om krachten te bundelen. Ik heb mij daarom bewust bij Westport Notarissen aangesloten. Met mijn team verwacht ik een waardevolle bijdrage te leveren aan de vastgoedpraktijk. Daarbij vind ik het een groot voordeel dat ik mijn cliënten nu een breder dienstenpakket kan aanbieden op het gebied van familierecht en ondernemingsrecht.”

De aansluiting van notariskantoor Van Niekerk Huijzer is voor beide kantoren een waardevolle stap. Notaris Lars Boellaard licht toe: “De complexiteit van de samenleving, de verandering van het recht, automatisering en goed werkgeverschap zijn voor de kleinere kantoren lastiger te onderhouden. Het is dan ook vanzelfsprekend en zelfs noodzakelijk dat kantoren hun krachten bundelen. Wij zijn dan ook blij met de komst van de collega’s van notariskantoor Van Niekerk Huijzer.”

Per 1 januari 2023 is notariskantoor Van Niekerk Huijzer naar het kantoorpand van Westport Notarissen in Rotterdam verhuisd. Het adres is Weena 798a.

Over Westport Notarissen
Bij Westport Notarissen werken in totaal ongeveer 100 medewerkers en notarissen. Het kantoor behoort daarmee tot de grootste notariskantoren van Nederland. Westport Notarissen is en blijft gevestigd in de twee mainports Rotterdam en Westland.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.