Internationaal circus bij de Euromast

Het circusseizoen gaat weer beginnen voor het Circus Renz International, met een compleet vernieuwde show komt de beroemde Familie Renz naar Rotterdam. Tegenover de Euromast aan de G.J. De Jonghweg in Rotterdam komt het circus wederom met een internationaal Circusprogramma voor de hele familie. Dieren, Artiesten en Sensaties komen samen in het Circus Renz International!

De nieuwe show neemt u in 130 minuten mee over de hele wereld. Sensationele acrobatiek uit Puerto Rico , razendsnelle jongleurs uit Las Vegas, Spaanse volbloedpaarden, Siberische steppenkamelen, komische clowns en Indische olifanten passeren de revue.

In de periode 14 t/m 25 Mei zal het grote tentencomplex opgebouwd worden op de G.J. De Jonghweg in Rotterdam. Voorstellingen vinden plaats:

  • Beide woensdag – 19:00
  • Beide Donderdagen – 17:00 uur – Familiedag
  • Beide Vrijdagen – 16:15 & 19:00 uur
  • Beide Zaterdagen – 15:00 & 19:00 uur
  • Beide Zondagen – 14:00 uur

Op beide Donderdagen is het Familiedag , op deze dag gelden speciale entreeprijzen. Kortingskaarten zijn niet geldig op deze dagen.

De kaartverkoop is dagelijks aan de circuskassa in Rotterdam van 11 tot 12 uur én 30 minuten voor aanvang van de circusvoorstelling. Levert u dit artikel in aan de kassa geeft het recht op 5 euro korting op 1e rang of logeplaatsen.
Meer informatie over het circus en de voorstellingen vindt u op www.renzinternational.nl of like ons op Facebook.